De LUL-award gaat deze maand (september, 2018) uit naar Michèles voor haar mooie log op de recent gepubliceerde cache ‘Isolde’s wraak: Het Spinnen Leger‘.

een super regen en storm achtige dag. Een dag om niet naar buiten te gaan maar om puzzels op te lossen. Vandaag hebben wij ons ondergedompeld in de morse seinen. Het piepte en piepte hier dat het een lieve lust was. Alle kennis die wij aan konden wenden hierop los gelaten. Helaas dat lukte allemaal niet. Gelukkig kennen wij iemand die bij radio Holland heeft gewerkt en volop in de morse zit. Dus een hulplijn. Daarna de CO gevraagd om een tipje van de seinsluier op te tillen. En warempel aan het eind van de dag kwam er een heel acceptabel coord uit. De regen jassen aan de kaplaarzen aan de voeten en de tocht naar de spinnen kan beginnen. Na flink zoeken schrok ik mij een drie dubbele hart verzakking. Blehhhhhhhh. de cache wordt goed bewaakt. Na wat voorzichtig ingepraat op deze boze bewaker was hij zo goed om ons onze namen in het logboekje te laten schrijven. Uiteindelijk dus een hele leuke en spannende zondag avontuur aan over gehouden. Uiteraard een dikke vette favo.

Wat is de LUL-award dan?
Dat is een ‘Leukst Uitgebreide Log’-award, waar iedereen voor in aanmerking kan komen. Schrijf ‘n goed logje, en je doet automatisch al mee voor de LUL-award.

Hoe kan ik dat winnen dan?
Nou, wederom: dien ‘n leuke log in ofzo. De CO vindt dat sowieso leuk om te lezen!  Daar doet de CO ‘t immers voor!

Inschrijven:
Schrijf ‘n leuke log op een van je gevonden caches, en je doet automatisch mee..