Knoop? Ja, dat is een geocache. Het betreft een puzzel-geocache die al zeker meer dan een jaar niet gevonden is.  Het gaat om een pittig puzzeltje die je niet zo 1,2,3 oplost. Daar lag menigeen cacher van in de knoop dus.

Dat levert bij sommigen wat frustraties op, maar ik zie het meer als een uitdaging om in vast te knijpen. Leuk! Als dan na flinke tijd met de nodige handen ineen geslagen te hebben het puzzeltje groen kleurt op de geochecker moet ie ook eens gedaan worden!

Als dan ook nog eens blijkt dat dit een leuke uitdaging (terreinwaardig gezien) blijkt te zijn wil ik hem zeker graag doen! Daar ik niet meer echt over een bootje beschik (allemaal lek!) wat lijntjes uitgegooid, en daar reageerde Mark van de Bosmannetjes wel enthousiast op!

Dus zodoende daar vandaag mee afgesproken om op pad te gaan om dit puzzeltje te gaan zoeken! Super vet, want dat was best een uitdaging!

GC7DWT8

GC7DWT8

GC7DWT8

GC7DWT8

GC7DWT8

GC7DWT8