Deze serie begint eigenlijk met het verhaal hoe ik in aanraking was gekomen met Geocaching. Op een dag dat ik een rondje aan het wandelen was door het Schollebos samen met een vriend, ontdekten we een stapel verdacht opgestapeld hout.

Toen we de boel inspecteerden, ontdekten we de een PVC-buis vol met papier. Even dachten we dat er sprake zou zijn van een drugs-geld-punt, waar geld gedropt zou worden of iets dergelijks. Helaas was dat niet waar, maar bleek het een geocache te zijn: maar mijn interesse was gewekt!

Toen ik verder ging lezen op wat geocaching precies inhield, was mijn interesse gewekt. En na de nodige lees-uurtjes, was al snel mijn eigen serie uitgedacht.

De serie van Isodore, de heks van het Schollebos/Schollevaert was geboren.

Hieronder het overzicht van de totale serie: